Isprovocirani Ribery izvrijeđao novinare!

Krilo Bayerna Franka Riberya je iskritikovan od strane medija za druženje s poznatim kuharom tijekom zimske stanke u njemačkom nogometu
Zvijezda Bayerna Franck Ribery je pokrenuo zapanjujuće razmetanje onima koji su kritizirali njegov posjet Salt Baeovom restoranu tijekom zimske stanke Bundeslige.

Francuz je objavio svoj video na društvenim medijima uživajući u zlatnom odrezaku u društvu poznatog kuhara.

Kaže se da njegov obrok košta 1000 funti što mnoge dovodi u pitanje njegov naizgled raskošan način života.
Rekao je na društvenim medijima: “Nema boljeg načina za početak godine nego s malo soli i posjeti mom turskom bratu”.
Glasnogovornik Audrey Pulvar, koji nikada nije vidio Riberyja, bio je među onima koji su napali 35-godišnjaka.

On je sugerirao da bi Bayernov krilni igrač trebao svoje bogatstvo upotrijebiti kako bi bolje iskoristio i pomogao dostojnijim ustanovama.

Takvi komentari nisu dobro prošli s Riberyjem, koji je brzo istaknuo da je samo uživao u odmoru sa svojom obitelji.

Osjeća se kao da je nepravedno izdvojen – ne po prvi put – i odbacio je one koji se radije usredotočuju na njegove navodne greške, nego na sve pozitivne stvari koje radi.

Ribery je u svojoj poruci na svom Twitter računu rekao: “Neka stvari postanu jasne u 2019. godini.Počnimo od zavidnih, ljutitih, ljudi koji su nastali od slomljenog kondoma. J * m majke, bake, pa čak i vaše obiteljsko stablo.

Ne dugujem ti ništa, moj uspjeh je zahvaljujući Bogu, sebi i mojoj obitelji i prijateljima koji su vjerovali u mene. Ostali su uvijek bili samo kamenje u mojim cipelama.

Dodao je: “Drugo, pseudo-novinarima koji su uvijek kritizirali mene i moje postupke (posljednji primjer, cijena moje hrane!).

Kada darujem (u dobrotvorne svrhe) (jer su me učili uvijek dati kad dobijem puno) zašto ni jedan veliki nacionalni mediji ne govore o tome?

Radije biste razgovarali o odmoru koji sam proveo sa svojom obitelji, gledali ste svaki moj pokret, što jedem i tako dalje … Vi ste uvijek ovdje za ovu vrstu uzaludnosti.”

(Visited 6 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *