FOTO:Pronaðen Emilijano Sala!

Razriješava se misterija oko nestanka aviona u kome je letio Emilijano Sala i u narednih nekoliko sati trebalo bi da bude poznat identitet osobe koja je pronađena u olupini aviona koji je pao u Englesko kanal.


Poznato je da je u avionu bio argentinski fudbaler Emilijano Sala, koji je letio iz Nanta za Kardif, u novi klub, koji ga je platio rekordnih 17 miliona evra neposredno prije tragedije. Sa njim je u letelici bio i 60-godišnji pilot Dejv Ibotson.

Foto:Katapult pronadjen na obali

Tijelo koje je pronađeno u avionu izvučeno je na obalu posle uspešne misije koju vodi privatna kompanija, koja je preuzela misiju potrage za avionom, nakon što je odustala policija Gunersija, tri dana nakon nestanka aviona.

Tijelo je u toku dana izvučeno iz letelice i preneto je forenzičarima, koji treba da utvrde da li je u pitanju Emilijano Sala ili Dejv Ibotson.

Avion je bio na dnu Engleskog kanala, na dubini od 67 metara, 33 kilometra od ostrvceta Gunersi u Lamanšu. Očekuje se da u naredih nekoliko sati bude objavljen i identitet osobe koja je bila u letjelici.

Podsjetimo, letjelica koja je prevozila nogometaša Nantesa u Cardiff nestala je 22. januara, a nakon što je policija obustavila potragu, pokrenuta je nezavisna, privatna potraga za koju je preko interneta prikupljeno više od 300.000 eura.

Foto:Ostatak Aviona

Tijelo argentinskog fudbalera Emilijana Sale zvanično je identifikovano, nakon što je u četvrtak donijeto u Portland Port, saopćila je britanska policija.

To je saopćeno pošto je izvršena obdukcija tijela koje je izvučeno sa dna Lamanša.

(Visited 71 times, 1 visits today)

One thought on “FOTO:Pronaðen Emilijano Sala!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *