Isco veoma blizu transferu u Barcelonu!?

Kako prenosi svi veliki španski mediji trenutni igrač Real Madrida Francisco Román Alarcón Suárez  poznatiji kao Isco trenutno nije zadovoljan minutažom koju mu je pružio Santigao Solari(trener Real Madrida)

Podsjetimo se,Isco je došao na Santiago Bernabueu 17 Juna 2013 kao igrač Malage.u tih 6 godina sakupio je 133 nastupa i 33 gola,i osvojio 14 trofeja!

Isco je i nedavno dao zanimljivu izjavu na društvenim mrežama vezanu za Solarija:

Situacija je takva, kakva je. Više je nego jasno kako kod trenera nemam jednaku priliku za dokazivanje, poput ostalih saigrača. To stvari bitno mijenja. Međutim, nastavit ću raditi koliko mogu, boriti se za mjesto. Nadam se kako ću jednom dobiti šansu “

Prema nepoznatim izvorima Isco je već stupio u kontakt sa Realovim najvećim rivalom “Barcelonom”,kao što je i potvrdio i sam direktor Barcelone da su stupili u kontakt sa Realovim agentima u vezi Isca.

I još jedna zanimljiva statistika:

Isco je igrač La Lige koji je proveo najviše vremena na klupi u 2019. godini. Španski reprezentativac je ukupno proveo 767 minuta kao rezervni igrač, a njega slede Bryan Gil (687 minuta), Francisco Montero (525 minuta) i Víctor Sánchez (519 minuta).

(Visited 112 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *