Sramno! Igrači Crvene zvezde napadnuti u Splitu!

Četverica igrača u majicama Crvene zvezde napadnuta su u popodnevnim satima u Splitu. Kako saznajemo mladi igrači Crvene zvezde napadnuti su od strane 5 osoba zbog isticanja obilježja beogradskog kluba.

Kako piše Dalmatinski portal, radi se o igračima vaterpolo kluba Crvena zvezda koji danas igraju s Mornarom u Splitu.

Policija je u 13:40 dobila dojavu da je na Rivi napadnuta jedna osoba. Tragaju za petoricom napadača koji su zvezdašu nanijeli nekoliko udaraca. Ozlijeđenom je ponuđena liječnička pomoć, ali ju je odbio, doznaje spomenuti portal.

Prema prvim informacijama, četvorica vaterpolista Crvene zvezde šetali su rivom, kada je na njih nasrnulo pet osoba. Jedan je od igrača primio nekoliko udaraca, a potom odlučio skočiti u more, kako bi se spasio težih posljedica.

Prema informacijama iz srbijanskih medija, pretučeni su vaterpolisti Dušan Vasić, Miloš Maksimović i golman Aleksandro Kralj.

Nakon što su odradili razgovore s policijom, vaterpolisti Crvene zvezde odlučili su da neće igrati susret protiv Mornara u 13. kolu Triglav regionalne lige, već su se odmah autobusom zaputili prema Beogradu“, prenio je Blic.rs

Dnevnik.hr
(Visited 270 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *