SRAMOTA! Nantes traži novac od Cardiffa.

Cijeli nogometni svijet ostao je zaprepašten nakon nestanka argentinskog napadača Emiliana Sale. A sada imamo prilike vidjeti kako je taj svijet uistinu bizaran!

U olupinama zrakoplova koji je pronađen na dnu Engleskog kanala istražitelji su uz pomoć malene podmornices HD kamerom (ROV) uspjeli uočiti jedno tijelo, a obitelji su svjesne da su obojica mrtvi i jedino što žele je izvući njihova tijela, rekao je oceanograf i glavni istražitelj nesreće, David Louis Mears.

Naime, danas popodne BBC je donio vijest kako je Nantes zatražio od Cardiffa naplatu od 17 miliona eura za Salu! Nantes je veoma jasan u svojim namjerama, a dovoljno govori što žele napraviti ukoliko se to ne dogodi.

Svjesni su toga i čelnici oba kluba. U Cardiffu je jasno kako nemaju novaca ni igrača, a isto je i Nantesu. No, u Francuskoj su odlučili isključiti ljudsku stranu priče i zatražiti prvi dio koji im je kroz tri godine trebao biti plaćen za nestalog Argentinca. Surov je to biznis, iako Sala nikad neće zaigrati u plavom dresu.

Postupkom Nantesa iznenađeni su u Cardiffu, ali rekli su za BBC kako će prva od tri rate biti uplaćena na račun francuskog kluba. Engleski mediji su proturječni jer SkySports iznosi kako su u Cardiffu šokirani odlukom, ali i da nemaju namjeru platiti prvu ratu sve dok se potraga ne završi. Pokušali su kontaktirati klub za više informacija, no nitko im se nije javio.

Žalosno je da je novac u svijetu uvijek na prvom mjestu, niti tragedija, niti bilo šta može ujediniti ljude. Izgubili smo ono malo ljudskosti što smo imali. NEKA JE VELIKA SRAMOTA UPRAVE NANTESA!

(Visited 88 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *