LeBron James prvi put propušta Playoff!

Brooklyn Nets sinoć su na gostovanju pobijedili Los Angeles Lakerse 111:106 i tako ih službeno eliminirali iz borbe za doigravanje

LeBron James tako će propustiti prvo NBA doigravanje još od 2005., što je bila njegova druga sezona u ligi. Sada je u 16. godini. 

Već mjesec dana svi su bili svjesni da Lakersi neće ući u doigravanje. LeBron je ovo ljeto stigao u L.A. i iako se nije očekivalo da s mladim suigračima već ove sezone može napasti naslov, nitko nije očekivao da neće ući u play-off.

Joe Harris je bio najbolji pojedinac Brooklyna sa 26 koševa, a D’Angelo Russell je dodao 21 koš i 13 skokova. JaVale McGee je bio najučinkovitiji u redovima Los Angelesa sa 33 koša i 20 skokova, a LeBron James koji tako nakon 14 godina neće vidjeti playoff je utakmicu završio sa 25 koševa, 14 asistencija i devet skokova.

Jednostavno moramo prihvatiti izazov i nastaviti biti pozitivni bez obzira na to što se događa“, rekao je LeBron nakon poraza.

Lakersi bi se mogli pojačati na ljeto, ali mnoge zvijezde NBA ne žele igrati s Jamesom, da li je vrijeme da ja LeBron seli to ćemo vidjeti na ljeto.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *