Ovo može samo Ronaldo…

Cristiano Ronaldo vratio se na Old Trafford kao igrač Juventusa, u dom kluba u kojem je zablistao. Napravio je tada Ronaldo najveći transfer u povijesti, kad ga je United prodao Realu za 90 milijuna eura, a zablistao je i na presici uoči utakmice, noseći dijamantni set – naušnice, sat i prsten pa je svijetlio kao Betlehem.

Ništa kod Ronalda nije obično pa je prestižni sat kompanije Jacob&Co Caviar Tourbillon doradio. Pogađate, ovakvu verziju s dodatna 424 dijamanata ima samo on, regularna verzija daleko je jeftinija, a ova njegova vrijedi oko dva milijuna eura.

Ronaldo je postao ambasador kompanije Jacob&Co još 2013. kao igrač Reala. Nedavno su ga vidjeli kako nosi limitiranu verziju modela H24 vrijednog oko 115.000 eura.

No u Manchester je ponio najskuplju igračku.

U kompletu s naušnicama i prstenom, pričamo o milijunima eura. Na presici je pričao o – optužbama za silovanje.

– Igram u fantastičnom klubu, imam fantastičnu obitelj, četvero djece, zdrav sam. Imam sve. Za ostalo me nije briga. Istina će izaći na vidjelo – rekao je Ronaldo o optužbama za silovanje američke manekenke Kathryn Mayorge (34).

Ne brine ga što je američka policija opet otvorila slučaj iz 2009. godine u kojem Amerikanka tvrdi kako ju je poznati nogometaš silovao i platio joj za šutnju. Njemački Der Spiegel je objavio i mailove koje je navodno poslao Ronaldov odvjetnički tim, a u kojem Cristiano priznaje da mu je djevojka rekla da prestane i da je bilo predigre, što je Amerikanka demantirala.

Iz Ronaldovog tabora najavili su da će tužiti Der Spiegel.

Znam da sam primjer, znam to 100 posto. Na terenu i izvan njega. Zato sam uvijek nasmijan i sretan. Ne želim lagati, neću lagati. Moji odvjetnici su sigurni, ja sam također. Uživam u nogometu i životu – rekao je Ronaldo.

Ronaldo će večeras istrčati na Old Trafford u dresu Juventusa. Sigurno će dobiti veliki pljesak navijača koji ne zaboravljaju što je napravio u šest sezona u crvenom dresu kad je osvojio tri naslova prvaka, Fa Cup i Ligu prvaka.

– Jako je emotivno vratiti se. Osvojio sam ovdje dosta trofeja, Alexa Fergusona nikad neću zaboraviti. Bit će nam teško, United ima dobru momčad i igra doma, ali imamo i mi svojih aduta. Juventus i Real? Ne bih uspoređivao, drago mi je što sam igrao u Manchesteru i Realu i što sam igram u Juvenusu – diplomatski je završio Ronaldo.

(Visited 47 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *