Vranješ prebolio Karleušu. Pogledajte ko je nova “žrtva” Vranješa!

Nakon mnogobrojnih skandala koji su potresli Balkan prošle godine, a i početkom ove jedan od najzvučnijih bio je onaj između Ognjena Vranješa i Jelene Karleuše.

Naime, krajem prošle i početkom ove godine Balkan je potresao sex skandal. Na udaru se pronašla pop diva Jelena Karleuša i sada već bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Ognjen Vranješ. Sve je počelo nagađanjem bez konkretnih dokaza, ali nakon toga su uslijedili i dokazi, te je javnost bila u mogućnosti vidjeti mnoge eksplicitne fotografije Jelene Karleuše i Vranješa.

Vranješ je prethodno zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića bio na udaru mnogih kritika, kako na prostoru Balkana tako i širom Evrope.

Prije par dana sasvim slučajno je osvanuo eksplicitan snimak Dare Bubamare, koja je kako tvrdi slučajno objavila, pritiskom na krivi gumb. Na snimci se vidi Dara Bubamara kako zabavlja seksualnim pomagalom.

Ognjen nije mogao to ne komentarisati, pa je poslao poruku Dari.

Vranješ je prethodno zbog svih svojih ispada izbačen iz reprezentacije Bosne i Hercegovine, a i tim u kojem igra ga izbjegava, te čelnici kluba ne žele da Vranješ sramoti ugled kluba.

(Visited 115 times, 1 visits today)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *