Home / Zabava / CECA RAŽNATOVIĆ POTRESLA BIH JAVNOST! DA JE MOJ MUŽ OSVOJIO SARAJEVO NIKO MI SADA NE BI BRANIO DA TAMO PJEVAM!

CECA RAŽNATOVIĆ POTRESLA BIH JAVNOST! DA JE MOJ MUŽ OSVOJIO SARAJEVO NIKO MI SADA NE BI BRANIO DA TAMO PJEVAM!

Srbijanska pjevačica Ceca Ražnatović tokom jednog nastupa u Beogradu za naš medij dala je šokantan komentar. Na pitanje našeg novinara zašto se već nekoliko puta ovoj pjevačici brani gostovanje u Sarajevu – tj Federalnom dijelu BiH pjevačica je dala sljedeći odgovor.

“Da je kojom srećom a mogao je moj muž Arkan zauzeo Sarajevo danas mi niko ne bi branio da tamo pjevam” On je to mogao uraditi ali mu je bilo žao muslimana koji su zvali u pomoć cijeli svijet.

Svu imovinu i bogatstvo koje ima ova pjevačica upravo je i dobila na kostima i grobovima Bosanskih muslimana  koje je njen muž pljačkao i ubijao tokom rata u BiH. Kamioni tehnike i namještaja su se preko rijeke Drine vozili za Srbiju i tamo prodavali, a glavni čovjek za taj posao bio je upravo Arkan.

Takodje procitajte:
POTVRĐENA TUŽNA VIJEST: Lijepa voditeljica “Zvezda Granda” Sanja Kužet (33) je …

Zapravo nije ni čudo zašto je ovoj pjevačici zabranjeno da pjeva u Sarajevu ,jer to sama i pokazuje svojim izjavama i pojavljivanjima u javnosti sa ratnim zločincima.

Ceca je zamolila našeg novinara da se njen komentar ne objavljuje jer je kako kaže izjavljen u šali, ali mi smo ipak odlučili da ga objavimo nasuprot molbama i prijetnjama.

Izvor: globalno.org   

Check Also

POTVRĐENA TUŽNA VIJEST: Lijepa voditeljica “Zvezda Granda” Sanja Kužet (33) je …

Podsjetimo, televizijska publika gleda je već godinama kao voditeljku “Zvezda Granda”, a prije toga radila …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *