Home / Novosti / Iz kuće se čuli pucnji, a potom i krici ukućana. Otac ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

Iz kuće se čuli pucnji, a potom i krici ukućana. Otac ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

Komšije koje su željele da ostanu anonimne, rekle su da je ubijena djevojka radila kao prodavačica. U Vrsima kod Zadra čula se pucnjava i nakon čega su pronađena tijela muškarca i žene sa povredama iz vatrenog oružja, kao i samo oružje.

– Prema dostupnim informacijama sumnja se na ubistvo i samoubistvo članova porodice obitelji i nema saznanja da je i treća osoba učestvovala u događaju. Na mjestu događaja policajci i nadležni sprovode uviđaj kojim će se utvrditi sve okolnosti ovog događaja – istakli su iz zadarske policije.

Prema nezvaničnim informacijama otac je ubio kćerku.

Takodje procitajte:
Užasno svedočenje devojčice iz Leposavića. Otac je tvrdio da ima pravo da mi radi sve što poželi

U Vrsima u kući gdje se dogodila tragedija čuli su se krici članova porodice.

– Marijan je u posljednje vrijeme smršao i imao je zdravstvenih problema. Opet ne takvih da bi to uticalo na nju. Pa donedavno je tražio da Luciji kupi automobil. Ona je danas odradila sjmenu u prodavnici i došla je kući oko 14 sati, a oko 16 sati se to dogodilo. I on i ona su bili dobri ljudi. Čuli smo da je po drugu kćer došla hitna, a i da su i majka i baka bili u kući kad se dogodila tragedija. Nisu se slagali često, ali ovo… pa kako je to moguće – zapitala se kroz suze rođaka.

Takodje procitajte:
Ovo je za nepovjerovati vlastitim očima: Ona je izgledala potpuno normalno dok joj nije pogledao donji dio tijela (VIDEO)

Komšije nerado pričaju o tragediji koja je rezultirala ubistvom 29-godišnjakinje i potom samoubistvom njenog 56-godišnjeg oca.

– Užasno je to što se dogodilo. Samo su se odjednom začuli pucnji. Otac je bio pomorac. Nedavno su izgradili i neke apartmane i nisu imali finansijskih problema. Teško je znati sto se dogodilo između njih, ali iako su znali da se posvađaju ko bi mogao da pretpostavi da je moglo da dođe do ovoga. I mi smo čuli da je otac ubio kćer. Neki pričaju da su u to vrijeme majka i druga kćer spavali i kući, a neki da nije bilo nikoga i da je komšija našao tijela nakon što je ušao nakon pucnjave – rekli su u Vrsima.

Takodje procitajte:
NJEGA JE UJEO ZARAŽEN KOMARAC I EVO U ŠTA GA JE PRETVORIO…

Komšije koje su željele da ostanu anonimne su rekle da je ubijena djevojka radila kao prodavačica.

– Svađali se jesu, ali da će ovako završiti niko ne bi mogao da pretpostavi. Navodno je kćerku ubio u kuhinji iz pištolja, a onda izašao na terasu i presudio sebi – kazali su komšije.

(Vecernji.hr)

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *