Home / Novosti / Naser Orić ponovo širi ksenofobiju i prijeti Srbima: Bit će rata prije nego što se očekuje, još ćemo se mi ćerati (VIDEO)

Naser Orić ponovo širi ksenofobiju i prijeti Srbima: Bit će rata prije nego što se očekuje, još ćemo se mi ćerati (VIDEO)

Govori mržnje na Balkanu su nešto što je zaista normalna pojava.
Naime, Naser Orić koji je bio komandant jedinica Armije Bosne i Hercegovine na teritoriji Srebrenice tokom Rata u Bosni i Hercegovini je odlučio da ponovo potpiri vatru na Balkanu. On se u svom govoru pozvao na srpskog akademika Matiju Bećkovića, odnosno na njegove riječi da ćemo se još ćerati.

Ovih dana vlada velika tenzija, zbog određenih izjava uticajnih osoba različitih nacija, a sve povodom obilježavanja Dana žalosti zbog genocida počinjenog u Srebrenici u periodu ’92-’95.

Naser Orić koji je bio optužen ali ne i osuđen za ratne zločine počinjene u okolini Srebrenice, ponovo je javnost potresao svojim govorom održanom u Zenici na Islamskom pedagoškom fakultetu, gdje je promocija knjige održana prošlog petka, pod nazivom Život prije i poslije Srebrenice, koju je napisala i objavila Esnefa Smajlović-Muhić.

Takodje procitajte:
Beograđani ostali bez teksta. Bez blama se skinula i oprala zadnjicu u gradskoj fontani

Najavio je svima prisutnima rat koji će, kako on kaže, da se dogodi prije nego što to možemo očekivati, a pozvao se u govoru i na Matiju Bećkovića – srpskog akademika. I to, na ono što je rekao: Još ćemo se mi ćerati.

-To je ono što u budućnosti trebamo razvijati, da pričamo našoj omladini šta se sve događalo. Nažalost, svi ti mladi ljudi koji ne razumiju…. kad su meni pričali, mislio sam da neće više nikad biti rata. Ali, desit će se sljedeći rat, malo brže nego što smo ga dočekali mi. Što njihov srpski akademik kaže, Matija Bećković, još ćemo se mi ćerati. Bit će svega, sem da se nećemo ćerati. Nije se nikad niko ćero, a da nije naćero. I još ćemo se mi ćerati – poručio je on.

Takodje procitajte:
VIDEO…Izum koji je oduševio svijet: Na lijepljenje pločica po stepenicama zaboravite, od sada ćete ovo da radite i to bez majstora..

Pogledajte i video snimak koji vam ostavljamo u prilogu ispod.

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *