Home / Novosti / Odlučio da rasiječe loptu s kojom se igra Svjetsko fudbalsko prvenstvo: Ono što je pronašao unutra je mnoge zaprepastilo (VIDEO)

Odlučio da rasiječe loptu s kojom se igra Svjetsko fudbalsko prvenstvo: Ono što je pronašao unutra je mnoge zaprepastilo (VIDEO)

Posljednjih mjesec dana svijet je uhvatila fudbalska groznica zbog Svjetskog prvenstva koje se održava u Rusiji. Naime, cijela planeta prati prvenstvo a po onome što smo imali priliku da vidimo možemo reći da je ovo prvenstvo izuzetno zanimljivo i ujednačeno a sam podatak da je većina glavnih favorita ispala dovoljno govori o kvalitetu fudbala koji se igra u Rusiji ove godine.


Pored fudbala, događaju se i neke stvari koje nisu konkretno vezane za prvenstvo, ali su u uskoj vezi sa istim. Naime, prije nekolik dana se pojavio jedan zanimljiv video na internetu koji je obišao svijet i o kojem svi pričaju. Ne sumnjamo da će i vama biti izuzetno zanimljiv a radi se o jednom jako neobično eksperimentu. Jedan muškarac je odlučio da rasiječe fudbalsku loptu sa kojom igrači igraju utakmice Svjetskog prvenstva.
Autor ovog eksperimenta je imao bliski susret i sa laptom kojom se igrao Mundijal u Meksiku 1970.godine.

Takodje procitajte:
Užasno svedočenje devojčice iz Leposavića. Otac je tvrdio da ima pravo da mi radi sve što poželi

U nastavku možete vidjeti video snimak u kojem je jasno prikazano šta se nalazi u fudbolskoj lopti koja se koristi na Svjetskom rvenstvu i kako ona zapravo unutra izgleda.

Vjerujemo da mnogim ženama nedostaje  pažnje dok traje aktuelno Svjetsko prvenstvo, ali, drage žene, posvetite se i vi fudbalu, jer je on i za ženske oči. Sjednite sa svojim muškarcem i gledajte ono što Mundijal pruža. Ne samo da ćete nešto korisno vidjeti, nego će i partneru biti izuzetno drago što mu pravite društvo.

Svjesni smo činjenice da žene jako malo zanima fudbal iako posljednjih godina ovaj popularni sport ima mnogobrojne fanove i među ženskim dijelom populacije.

Takodje procitajte:
AKO POČUPATE DLAKE IZ NOSA UMRIJEĆETE!

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *