Home / Novosti / Ovoj kući se smije cijeli Balkan: Da li su građavinari bili pijani kada su je gradili?

Ovoj kući se smije cijeli Balkan: Da li su građavinari bili pijani kada su je gradili?

a svim stranama svijeta imamo priliku da vidimo različite ekstravagantne i nevjerovatne građavine kojima se možemo samo diviti. Zanimljiv podatak je da azijski narodi imaju najrazvijeniju arhitekturu na svijetu. Međuti, iako smo znatno skromniji od azijskih naroda, i mi Balkanci imamo solidnu arhitekturu. Primjer toga je jedan od najvećih tornjeva u Evropi a to je toranj koji se nalazi u Bosni i Hercegovini, preciznije u Sarajevu.


Nekada građavinari, međutim, znaju zakazati kao što je to bio slučaj sa primjerom o kojem će biti riječi u nastavku.
Naime, mnogi su se pitali da li su radnici koji su gradili ovu kuću bili pijani ili pod dejstvom nekog opiajata ili nečega trećega. Naime, kuća koju su gradili izgleda krajnje neobično da je to zaista nevjerovatno.

Takodje procitajte:
VIDEO…Izum koji je oduševio svijet: Na lijepljenje pločica po stepenicama zaboravite, od sada ćete ovo da radite i to bez majstora..

Naime, na društvenim mrežama su se ljudi opasno ismijavali sa ovom pojavom jer kuća zaista izgleda kao da su je gradili neki nesposobni građavinski radnici. Naime ova fotografija je uslikana u Bosni i to u Jajcu i objavljena je na stranici Uživo sa balkanskih ulica. Mnogi su se tako slatko nasmijali i postavljali komentare škakljive prirode. Naime, iz priloženog se može vidjeti da radnicima baš i nije bio dan za poželjeti.


Naime, oni su na kući napravili i prozore i vrata do kojih je skoro pa nemoguće doći. Dobro, moguće je, ali uz ulaganje velikih napora. Naime, kuća nema niti stazu putem koje bi se pristupilo istoj niti stepenica kojima bi se čovjek popeo do ulaznih vrata.

Takodje procitajte:
Uhapšen Žika Todorović. Pogledajte spektakularnu akciju policije

Kako vam se čini?

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *