Home / Novosti / Pismo bivšeg vojnika Republike Srpske Miloradu Dodiku izbezumilo region: Krmak jedan debeli, da li te je sramota?

Pismo bivšeg vojnika Republike Srpske Miloradu Dodiku izbezumilo region: Krmak jedan debeli, da li te je sramota?

Rat koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća nikome ništa lijepo nije donio. Narodi su se zavadili, odnosi među južnoslavenskim življem su trajno narušeni i proći će mnogo vremena dok se to ispravi.
Bez imalo koreekcije donosimo vam pismo vojnika Republike Srpske koji je učestvovao u ratu.


Ime mi je Slobodan i imam pedeset i pet godina, poštovani gospodine predsjedniče. Bio sam učesnik minulog rata. Naime, bio sam vojnik vojske Republike Srpske, a danas sam na rubu egzistencije i nemam hljeba da jedem. Obišao sam sva postojeća ratišta na teritoriji Bosne i Hercegovine misleći da sam na pravom putu jer služim svojoj zemlji. Bio sam jako mlad i pogrešno sam mislio, čini se. Ispostavilo se da su svi vojnici koji su ratovali samo ratovali za vaš ciljeve i interese. Ranjen sam u Doboju, imam PTSP i dvadeset i pet godina čekam da dobijem nešto od države i vaše vlasti.Činise da ipak neću dočekati da bilo šta dobijem.

Takodje procitajte:
Ispovest: U krevetu sam prava luđakinja … Nevinost sam izgubila sa samo 19 godina i to sa komšijom koji je imao skoro 40

Svakoga sebi kažem da sam konjina jer u principu nisam dobio ništa. Trebao sam odmah otići kada je ispaljen prvi metak. Vi putem medija izjavljujete da ste zaštitnik naroda, ali ste jedan obični kriminalac. Da, Milorade, vi ste kriminalac kao i vaši dželati koje šaljete da ućutkaju ljude. Pokrali ste sve skupa sa Izetbegovićem i Čovićem dok naša djeca idu gladna u školu.


Da li je to sramota, krmak jedan debeli? Ogroman si i živiš na našoj grbači. Doći će i tvoj kraj, neko će te kad-tad skinuti. Sve što si kupio kupio si našim novcima.
Jednoga dana narodu će prekipjeti atada ćete da vidite svoga Boga.

Takodje procitajte:
Priča o dečaku koji prosi pognute glave u Beogradu je dobila neverovatan obrt: Usred podneva, prišao mu je čovek s devojčicom i odveo ga kući

 

Dobardan.info

Check Also

“Danas sam šetao gradom i naišao na bakicu koja je prosila”

“Danas sam šetao gradom i naišao na bakicu koja je prosila s natpisom “Gladna sam,pomozite …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *