Home / Novosti / Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, SVE ZATO ŠTO JE IZJAVIO NOVAK ĐOKOVIĆ, NAJBOLJI SRPSKI TENISER DA ĆE NAVIJATI ZA HRVATSKU POŠTO NEMA SRBIJE NA SVJETSKOM PRVENSTVU.

Mnogi su zamjerili Đokoviću jer je objelodanio što će navijati za Hrvasku, pojedini desničarski funkcioneri kao što je Vladimir Đukanović iz SNS stranke ga je nazvao psihopatom.

адв.Владимир Ђукановић@serbia_forever

O hrvatskim lažima i Djokovićevoj sramoti: http://youtu.be/SngjinA7jzM?a  преко @YouTube

I članovi srpske radikalne stranke su odmah osudili ovu izjavu Đokovića, rekli su kako mu je uopšte palo na pamet da navija za Hrvate, to su zakleti neprijatelji Srbije.

Вјерица Радета@VjericaR

Боже, каква су ово размишљања. Ђоковић победио и сада би требало заборавити да је навијао за усташе. Ма хајте, молим вас…

Neki su odmah počeli da u ovim izjavama traže grešku, prisjetili su se sve i Vojislava Šešelja koji je provodio vrijeme u holandskom hagu, odnosno njegovo čašćavanje optuženih HRvata za ratne zločine koje su počinili nad Srbima.

Takodje procitajte:
Proročantstvo sa Svete Gore: Srbiju će napasti Albanija, Hrvatska, Bosna i Amerika

BRAT UZ BRATA! Pravo zadovoljstvo je ganjati loptu uz tebe za naš zajednički uspjeh. VOLI TE BRAT! Pisao je Ivan Rakitić poruku Luki Modriću.

Dragan D. Kecman@dragankecman

Srbi, realno, Djokovic vas upropastio izjavom da navija za Hrvatsku na SP 😂😂😂😂 @VjericaR na aparatima

Вјерица Радета@VjericaR

Ајдеее! Да није упропастио себе?! Нема тог Новака Ђоковића који би могао да Србе окрене против Руса.

Novak Đoković je tada odlučio da pohvali motore ove reprezentacije i napisao je bravo majstori, svaka čast, samo naprijed.

Takodje procitajte:
Ovo je za nepovjerovati vlastitim očima: Ona je izgledala potpuno normalno dok joj nije pogledao donji dio tijela (VIDEO)

Rakitić je odgovorio sa hvala ,legendo.

View image on TwitterView image on Twitter

Šesta kolona@haarppp

novak navija za hrvatske fudbalere = ustaša
šešelj u hagu časti hrvatske zločince = heroj

šupičkumaterinu gamadi radikalska!

I dok su većina Hrvata bili oduševljeni zbog komentara Novaka, mnogi su ga i hvalili i poručili da je pravi sportista i ljudina, Srbi nisu tako mislili.

Postoje neke sportske vrijednosti uz koje mi svi odrastamo, svako se odnosi drugačije prema njima, izuzetno je važan utjecaj sredine u kojoj ste vi odrastali, ili u kojoj živite, okolinu u kojo radite, kao i utjecaj ljudi koji vas podržava, ili kakvo steo brazovanje stekli. Takvi faktori utiču na odnos prema njima, imamo istovremeno i neke univerzalne sportske vrijednosti koje prepoznajemo svi.

Takodje procitajte:
Iz kuće se čuli pucnji, a potom i krici ukućana. Otac ubio kćerku, pa izvršio samoubistvo

Federacija.org

 

Check Also

Naser Orić ponovo širi ksenofobiju i prijeti Srbima: Bit će rata prije nego što se očekuje, još ćemo se mi ćerati (VIDEO)

Govori mržnje na Balkanu su nešto što je zaista normalna pojava. Naime, Naser Orić koji …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *