Home / Novosti / Za njom su poludjeli svi a kada je vide osjećaju vibracije u donjoj glavi: Da li je ovo najljepša žena na svijetu? (FOTO)

Za njom su poludjeli svi a kada je vide osjećaju vibracije u donjoj glavi: Da li je ovo najljepša žena na svijetu? (FOTO)

Na svijetu postoji mnogo lijepih žena. U današnje vrijeme, kada su standardi ljepote znatno porasli, ali i stvorili se uslovi da svaka žena može da izgleda poput božice sa Olimpa teško je pronaći ženu koja nije na neki svoj specifičan način atraktivna ili lijepa.

Kako civilizacija evoluira tako evoluira i načni na koji se žene dotjeruju. Možemo reći da većina žena danas posvećuje izuzetno veliku pažnju svome izgledu.

Kada prođete nekom urbanom sredinom teško ćete vidjeti neku djevojku ili ženu koja ne izgleda ljepuškasto. Samim time, muškarcima je postalo jako teško da se odluče za jednu ženu koja će biti njihova odabranica.

Takodje procitajte:
15 stvari koje rade žene koje su dobre u krevetu

Naime, moda je toliko ekspanzirala da danas imamo profesionalne modele koji rade za različite modne marke, kuće ili agencije. Naime, o kolikom razvoju je riječ govori podatak da danas ti već pomenuti profesionalni modeli i manekenke isključivo rade taj posao i isključivo se bave modom te od tog posla žive. Pomalo paradoksalna situacija ali jednostavno je tako. Tako primjerice postoje različiti kriteriji i izbori ljepote pa vam ovom prilikom donosimo fotografije jedne od žena za koju mnogi kažu da je najljepša žena na svijetu.

Takodje procitajte:
IMAM 44 GODINE I UDOVICA SAM. OVIM PUTEM TRAZIM MUSKARCA ZA BRAK. MUŽ MI JE POGINUO PRIJE 5 GODINA I IAKO…

Tako je Madalina Diana Ghenea manekenka i glumica iz Rumunije, ali već godinama živi i radi u Italiji. Iako je njena karijera tek u usponu, mnogi je već proglašavaju najljepšom ženom svijeta. Zbog svog egzotičnog izgleda, pojavila se u brojnim kampanjama, serijama, televizijskim emisijama, ali i muzičkim spotovima. Mnogi je nazivaju novom Sophijom Loren.

Pogledajte fotografije i sami procijenite da li je ona najljepša žena na svijetu?

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *