Home / Novosti / Zbog Kristijana Ronalda se razvela od muža, smršala čak 94 kilograma i odlučila da ga zavede: Kada vidite kako izgleda sve će vam biti jasno (VIDEO)

Zbog Kristijana Ronalda se razvela od muža, smršala čak 94 kilograma i odlučila da ga zavede: Kada vidite kako izgleda sve će vam biti jasno (VIDEO)

Svjetsko prvenstvo u Rusiji je u svojoj završnj fazi, a Balkanci imaju razloga da slave s obzirom da je jedna Balkanska repka došla do polufinala i vrlo lako bi se mogla naći u finalu prvenstva ako uspije da prođe ne toliko jaku Englesku. Mi vamo voaj put ne donosimo priču koja je direktno vezana za fudbal ali svakako ima dodirnih tačaka sa istim.

Zbog ljubavi su mnoge žene spremne na mnogo štošta a priča Marine Bogomolove koja je iiz Rusije je zaista neobična. Naime, ona je odlučila da promijeni svoj fizički izgled kako bi osvojila megapopularnog nogometaša Kristijana Ronalda. Marina je iz grada Penza i vjerovatno spada u najvatrenije fanove poznatog nogometaša. Ona je cjelokupan dom preuredila u stvari koje imaju određenu simboliku sa Ronaldom. Ali to nije sve, odlučila je dase razvede od muža, smršala nevjerovatne devedeset i četiri kile, naučila engleski jezik, upisala školu fudbala.

Takodje procitajte:
Priča o dečaku koji prosi pognute glave u Beogradu je dobila neverovatan obrt: Usred podneva, prišao mu je čovek s devojčicom i odveo ga kući


Istakla je da je zbog ljubavi prema Ronaldu ostavila muža i da je riješila da zavede najboljeg fudbalerra današnjice.
Svopju transformaciju počela je 2017. godine. Za šest mjeseci je skinula devedeset i četiri kilograma. Kada se uzme u obzir da je imala dvije stotine i devet kilograma, to je ogroman poduhvat.
Istakla je da je Ronaldo bio sa Irinom Shayk jedno vrijeme pa je povodom toga morao da uči i ruski jezik. Zbog toga je ona odlučila da nauči engleski.

Kada su je upitali šta je to što joj se sviđa kod Ronalda , ona je istakla da je to njegova humanost, karzima i njegova unutrašnja ljepota ali i njegov fizički izgled.
Ona je za vrijeme Svjetskog prvenstva dizajnirala dres na kojem piše: Marina Ronaldo.

Takodje procitajte:
Beograđani ostali bez teksta. Bez blama se skinula i oprala zadnjicu u gradskoj fontani

 

Dobardan.info

Check Also

Vojislav Šešelj uzvraća udarac: Novak Đoković je obični ustaša jer navija za Hrvatsku (FOTO)

POVELA SE ZAISTA OŠTRA POLEMIKA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA NA REALCIJI VOJISLAV ŠEŠELJ – NOVAK ĐOKOVIĆ, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *