Home / Novosti / ANDREANA ČEKIĆ ISELILA MUŽA, PA USELILA LJUBAVNIKA U STAN: Došli su ispred njene zgrade, PA ZATEKLI NEVJEROVATAN PRIZOR, odmah je priznala!

ANDREANA ČEKIĆ ISELILA MUŽA, PA USELILA LJUBAVNIKA U STAN: Došli su ispred njene zgrade, PA ZATEKLI NEVJEROVATAN PRIZOR, odmah je priznala!

Iako se pjevačica Andreana Čekić još nije razvela od klavijaturiste Ivana Miladinovića, ona je već započela zajednički život sa oženjenim Markom Miloševićem, koji takođe nije razveden.

1

– Kada se saznalo za njegovu vezu sa Andreanom, Marko je napustio ženu i dijete. Andreana se nije dvoumila da odmah započnu zajednički život i pozvala ga je da se useli. Nju ne zanima šta će reći okolina, njoj je najbitnije da ona kraj svog partnera bude srećna. Njen stan ima pedesetak kvadrata, ali za njih dvoje je sasvim dovoljno prostora. Ona ga vodi na svirke, snimanja emisija, razna poslovna i privatna putovanja, ma svuda… On joj je desna ruka za mnoge stvari. Briga ih što ih mnogi osuđuju, njega što je napustio porodicu, a nju da je brzo poslije rastanka sa Ivanom uplovila u novu romansu – otkriva izvor blizak pjevačici i dodaje:

Takodje procitajte:
NAŠAO 40.000 EVRA, VLASNIK MU DAO 50 – ČASTIO KOLEGE

andreana-cekic-nt-3-630x380

– Viđam Andreanu često, ona je divna komšinica. Uvijek se lepo i kulturno javi. Vesela je uvek i luckasta. Baš sam je prije neki dan vidio s tim novim dečkom. On je jedan onako krupan dasa, pravi muškarac – rekao je komšija Branislav sa prvog sprata. Tajnu dobro čuva i Andreanina koleginica i komšinica Ivana Pavković.

“Kurir” navodi kako je ispred zgrade u kojoj živi Andreana Čekić stiglo taksi vozilo iz kojeg je izašla upravo ona!

– Zajedno smo i sve je kako treba. Istina je, uselio se kod mene – priznala je pjevačica, a na pitanje da malo popričaju i sa njim, rekla je.

Takodje procitajte:
U javnost procurila snimka se**sa iz Mostara HAOS NA DRUSTVENIM MREZAMA

andreana-cekic-foto-nkostic-svet-630x380-1

– Joj, nemojte sada, tek se probudio. Ja evo sa emisije stigla, snimala sam nešto na „Grandu” – objasnila je i ušla u zgradu.

Za to vrijeme Markova supruga za medije priča da on ne viđa njihovu kćerku, dok Andreanin muž ističe da je razočaran.

(Novi.ba/Kurir.rs)

Check Also

Vicoteka dana: Diže Srbin Crnogorki noge

Diže Srbin Crnogorki noge. “Šta radis”, upita ga Crnogorka. Dižem ti noge da vidim tu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *